Virtuvės Šefas Emilijus rekomenduoja: desertinis omletas
vasario 12, 2015  |  By:   |  Programa, Skanu, Virtuvė  |  Comments are off
Pusryčiai – dienos tono pateikimas maistu, todėl labai svarbu išradingumas, patiekalų įvairovė, nemonotoniškumas. Ketvirtadienio rytas – smaližių rytas! Tad, greit į virtuvę!
 
Desertiniam omletukui reikia:
 
2 kiaušinių
1 šaukštelio cukraus
3 šaukstų pieno
šiek tiek obuolio ar razinų
 
Paruošimas:
 
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir pienu. Į išplaktą masę įtarkuoti obuolio ,suteikiančio gaivumo, ar supilti nuplikytas razinas. Keptuvėje ištirpinti šaukstelį sviesto, supilti paruoštą desertinio omleto masę ir iškepti. Mmm. Labai gardu!
User Rating : 4.9 (1 votes)
Apie autorių :

Susiję straipsniai

Komentarai .