Dešrelės – toks patiekalas, kuris tikriausiai daugeliui asocijuojasi su vaikyste. Greita, skanu. Tik anksčiau kildavo daug klausimų, ar sveika?

Šiandien mūsų šeimoje šis patiekalas yra prigijęs labai stipriai. Būsiu atvira – gaminti maistą paskutinėmis nėštumo dienomis man visai nesinori. Tad visaip kaip ieškau būdų, kuo pasimėgauti, kas iš manęs neatimtų daug laiko ir pastangų.

Kai norisi netradicinių skonių, renkuosi „Vilniaus paukštyno“ PREMIUM kepamąsias dešreles. Jas galima kepti ir keptuvėje, ir orkaitėje, ir ant laužo. Tad atėjus grilio sezonui, jas renkuosi ir piknikams su šeima.

Įdomu tai, kad ant grilio reikia kepti tik kepamąsias dešreles, kadangi jose nėra nitritinės druskos. Įspėju – venkite ir jūs, nes kepant paprastas dešreles išsiskiria kancerogenai, kurie gali net sukelti vėžį! 


Komplimentai šiam produktui ir dėl skonių įvairovės. Mano ir vaikų favoritės – su sūriu. O jūs savo ruožtu rinkitės, kas jums patiktų. Gal su krapais ir česnakais? O gal su saulėje džiovintais pomidorais? Mėgstate aštriau? Rinkitės tada dešreles su aitriąja paprika. Visų dar nei pati nespėjau išragauti… Greita, patogu, skanu. 

Įsigyti galima visose parduotuvėse.